Ett vanligt förekommande fenomen. White trash.
 
För mig är en WT ett vidomspännande fenomen för personer och/eller ett beteende som enligt min åsikt passar ypperligt under en White trash-definition. Att inte känna till vad WT är kan även det vara en varningssignal på vissa WT-tendenser ;-)
 
Nåja, vad är då ett  WT-fenomen? Det är väl kanske poängen att klargöra. Att tilläggas bör att White-trash kan ikläda sig många olika roller. Nedan förklarar jag en variant:
 
En White-trash röker ofta och gärna. Barnen har gärna amerikanskklingande namn eller med Z i. Exempelvis Shakira, Vanezza och Melody. Som tjej händer det att man slåss ibland om man är ute på något dansställe. Man diskuterar inte konstruktivt, det muckas och detta sköts via diverse sociala medier och gärna enbart på omvägar.
 
Att plugga vidare - efter en knackig skolgång ska tilläggas,  finns givetvis inte på kartan. Att åka på marknader och Ullared ses som ett ständigt helgnöje. Helgnöjet är särskrivet, man har ju super fyndat och haft en jätte bra helg med skilsmässoungarna.
 
Och ekologiskt vad är det? Grisen är från Irland, men vadå, den ska ju ändå dö, så det är ju inte mitt problem? Och om inte jag köper köttet så köper ju någon annan ändå det, annars är det ju slöseri!
 
Shoppingresor och diverse illaklingande chartermål basuneras ut! Men istället för att rädda sin ekonomi är man skuldsatt och när man ska köpa cigg på lokala macken så står det "medges ej" för det är ju löning först imorgon och kontot ekar tomt. Förutom de där  SMS-lånen man kan ta på Lendo och CashBuddy förstås.
 
Allmänbildad är man definitivt inte. Det råder kunskapsmässig konkurs sedan länge. Trots det råder det en övertygelse om att man har jävligt rätt om samhällets struktur, rättssystem och politik. Nej, istället besitter man de där vanliga fördomarna som överbevisats sedan  länge, vilket man hade fått reda på om man inte varit så fucking obeläst och WT. God bless you all!
 
 
 
Avslutningsvis välkomnar  jag givetvis andra tankar än ylande vargtröjor och vad som ovan nämnts.
 
 
 

4 kommentarer

heassedarf

25 Oct 2021 06:28

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yes8noct

heassedarf

26 Oct 2021 10:06

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yesexqm2

Apems

06 Nov 2021 18:13

Hi, this is Jenny. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/yhrkkqhb

Apems

21 Jan 2022 17:46

Play for free and win real money! Claim (3) Free Spins Below https://tinyurl.com/y8jhzzpt

Kommentera

Publiceras ej